PR electronics - tuotesarjat suoraan varastosta - Auser
Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

PR electronics

PR electronics A/S on tanskalainen viestimuuntimien ja lähettimien valmistaja. Tuotteet valmistetaan uusimmalla mikroprosessoritekniikalla sertifioidussa ISO9001 ympäristössä. Kaikki tuotteet ovat CE -merkittyjä ja täyttävät niitä koskevat EU:n voimassaolevat direktiivit.

PR electronics:n punaisten purkkien tuoteperheistä löydät varmasti ratkaisut myös kaikkein vaativimpiin sovelluksiin suoraan varastostamme! Itse tuotteet löydät alempana sivulla.


3000-sarja (pdf tiedosto 3000-sarjasta) on 6 mm leveiden galvaanisten erottimien/muuntimien sarja. Moduulit ovat kiinteäalueisia, DIP-kytkimillä tai näyttöyksiköllä aseteltavia. Asennetaan DIN-kiskoon tai PowerRail 9400-tehonsyöttökiskoon.

4000-sarja (pdf tiedosto 4000-sarjasta) on edullinen ja monipuolinen erillisellä näyttöyksiköllä ohjelmoitava muunnin, joka ei tarvitse PC:tä käyttöönottoon, vaan tulo/lähtöasetukset asetellaan irroitettavalla näyttöyksiköllä, jonka voi jättää myös paikoilleen pieneksi paikallisnäytöksi.

5000-sarja (pdf tiedosto 5000-sarjasta) vaatii yleensä konfigurointiin erillisen konfigurointikitin ja PC:n. Muuntimet asennetaan suoraan DIN -kiskoon.

5300-sarjojen lämpötilalähettimet vaativat yleensä konfigurointiin joko erillisen kommunikointilaitteen ja PC:n, tai ne konfiguroidaan kenttäväylän kautta (digitaalilähettimet 5350). Nämä 2-johdinlähettimet asennetaan lämpötila-anturin kytkentäkoteloon (tai erillisellä kiinnikkeellä DIN-kiskoon).

6000-sarja sisältää 2-johdinlähettimet DIN-kiskoon asennettavassa kotelossa. PRetrans 6185 on omavoimainen galvaaninen erotin, joka on saatavana 1-, 2- tai 4-kanavaisena.

9000-sarjasta löytyvät innovatiiviset tuotteet luonnostaan vaarattomiin piireihin ja SIL2-sovelluksiin. Viestien asettelut tehdään irroitettavalla 4510 näyttö-/ohjelmointilaitteella. Asennetaan DIN-kiskoon tai PowerRail 9400-tehonsyöttökiskoon, joka mahdollistaa myös vikavalvonnan.


PR electronics tuotevalintaopas

Poistuneiden tuotteiden muunnostaulukko

PR Electronics oletusasetukset

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan oikean PR electronicsin tai muun tuotteen valinnassa. Täyty tarjouskori tai ota suoraan yhteyttä ja neuvomme mielellämme!