PR electronics - Auser
Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

PR electronics

PR electronics A/S on tanskalainen viestimuuntimien ja lähettimien valmistaja. Tuotteet valmistetaan uusimmalla mikroprosessoritekniikalla sertifioidussa ISO9001 ympäristössä. Kaikki tuotteet ovat CE -merkittyjä ja täyttävät niitä koskevat EU:n voimassaolevat direktiivit.

Pr electronics:n punaisten purkkien tuoteperheistä löydät varmasti ratkaisut myös kaikkein vaativimpiin sovelluksiin suoraan varastostamme!

2200-sarja on tarkoitettu itsenäisesti toimivaksi ja konfigurointi suoritetaan DIP-kytkimillä tai etupaneelissa olevilla kalvokytkimillä, osassa tuotteita molemmilla. Viestinkäsittely tapahtuu analogisesti, joten muuntimet ovat nopeita. Muuntimet asennetaan 11-napaiseen normirelekantaan, jonka voi kiinnittää DIN-kiskoon.

3000-sarja on 6 mm leveiden galvaanisten erottimien/muuntimien sarja. Moduulit ovat kiinteäalueisia, DIP-kytkimillä tai näyttöyksiköllä aseteltavia. Asennetaan DIN-kiskoon tai PowerRail 9400-tehonsyöttökiskoon.

4000-sarja on edullinen ja monipuolinen erillisellä näyttöyksiköllä ohjelmoitava muunnin, joka ei tarvitse PC:tä käyttöönottoon, vaan tulo/lähtöasetukset asetellaan irroitettavalla näyttöyksiköllä, jonka voi jättää myös paikoilleen pieneksi paikallisnäytöksi.

5000-sarja vaatii yleensä konfigurointiin erillisen konfigurointikitin ja PC:n. Muuntimet asennetaan suoraan DIN -kiskoon.

5300-sarjojen lämpötilalähettimet vaativat yleensä konfigurointiin joko erillisen kommunikointilaitteen ja PC:n, tai ne konfiguroidaan kenttäväylän kautta (digitaalilähettimet 5350). Nämä 2-johdinlähettimet asennetaan lämpötila-anturin kytkentäkoteloon (tai erillisellä kiinnikkeellä DIN-kiskoon).

6000-sarja sisältää 2-johdinlähettimet DIN-kiskoon asennettavassa kotelossa. PRetrans 6185 on omavoimainen galvaaninen erotin, joka on saatavana 1-, 2- tai 4-kanavaisena.

9000-sarjasta löytyvät innovatiiviset tuotteet luonnostaan vaarattomiin piireihin ja SIL2-sovelluksiin. Viestien asettelut tehdään irroitettavalla 4501 näyttö-/ohjelmointilaitteella. Asennetaan DIN-kiskoon tai PowerRail 9400-tehonsyöttökiskoon, joka mahdollistaa myös vikavalvonnan.

PR electronics tuotevalintaopas

Poistuneiden tuotteiden muunnostaulukko