Turvalukot - Auser
Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

Turvalukot

Turvarajakytkimiä käytetään siellä, missä henkilöiden ja koneiden turvallisuus on ehdottoman tärkeää. Niitä käytetään avattavien suojuksien valvontaan, vaarallisten liikkeiden paikkavalvontaan ja turvallisia pysäytystoimintoja varten. Eri turvatehtävissä tarvitaan erilaisia turvarajakytkimiä: sähkömekaanisia ja kosketuksettomia turvarajakytkimiä, turvalukituslaitteita sekä turvaohjaimia.

Turvarajakytkimet lukitustoiminnolla lukitsevat varmasti turvalaitteet ja estävät pääsyn turvalaitteilla varmistetuille alueille. Lukitustoiminnolla varustetuilla turvarajakytkimillä voidaan taata, että henkilöt eivät voi avata turvalaitteita niin kauan, kunnes vaaralliset tilat – kuten koneiden jälkikäyntiliikkeet – tai koneprosessit, joita ei saa keskeyttää, on lopetettu.

SICK flexLock-turvalukituslaitteessa on RFID-valvonta ja 180° portaaton toimintasäde. Se antaa siksi joustavuutta ovien ja luukkujen turvalliseen turvalukitukseen – myös silloin, kun ovien säteet ovat pieniä. Silloin hyvin näkyvät LED-valot näyttävät laitteen tilan läpinäkyvästi kaikista suunnista. flexLockin avoin turvalukituspää ja pyöristetty kotelo tekevät puhdistuksesta helppoa.

SICK flexLock turvalukot