Proportionaaliventtiilit - Auser
Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

Proportionaaliventtiilit

Proportionaaliventtiileitä kutsutaan myös I/P- tai E/P-muuntimiksi. Ne muuntavat muuttuvan virta- tai jännitesignaalin suhteelliseksi paineilmalähdöksi. Proportionaaliventtiilejä on saatavana myös digitaalisella IO-Link-ohjauksella, mikä parantaa tiedon saatavuutta ja suorituskykyä, mikä eliminoi muuttuvan virta- tai jännitesignaalin tarpeen.

Meiltä löytyvät mm. Parker Luciferin EPP4-sarjan  proportionaaliventtiilit. EPP4-sarjan valikoima on laaja;  1/4″ – 2″ liitäntä, 0 – 20 bar painealue sekä ATEX-hyväksytyt versiot.

EPP4-sarjan ominaisuudet;

  • Kaikki parametrit  säädettävissä Calys-tietokoneohjelmistolla
  • Helppokäyttöinen ohjelmisto
  • Pitkä-ikäinen
  • Kompakti ja kevyt
  • Matala hystereesi
  • Korkea luotettavuus (ilma <50µm)

EPP4 series Electropneumatic pressure regulators

Valikoimissamme ovat myös Norgrenin proportionaaliventtiilit;

VP23: Proportionaalinen kolmitiepaineensäädin, jonka standardipaineen lähtöalueet ovat (2/10/16 bar), vähäkitkainen inline-venttiili, jolla on korkea maksimikäyttöpaine (18 bar/261 psi). Nimelliskoot DN 8 ja DN 16. Saatavana Windows-sarjakäyttöliittymä (VPTool) ja tila-LED vakioina. Saatavana myös valinnaiset LCD-näyttö tai Profibus DP.

VP50/51: Proportionaalinen kolmitiepaineensäädin, johon on integroitu suoratoiminen, tiivisteetön kelalla aktivoitava suljetun silmukan ohjaus. Sähkönkulutus alle 1 W. Tarkkuuden kokonaisvirhe pienempi kuin 1 % koko säätöalueesta. Saatavana sisäänrakennetulla ohjelmointipaneelilla ja valinnaisella Devicenet -ohjaimella tai ilman niitä.