Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

Lämpötila-anturit

Lämpötila-anturit Auserin valikoimasta! Auser toimii Lapp Automaation EPIC® SENSORS lämpötila-antureiden virallisena jälleenmyyjänä.

Lapp Automaatio on lämpötila-antureiden valmistuksen uranuurtaja Suomessa yli 20 vuoden kokemuksella öljy- ja kaasuteollisuudelle, sellu ja paperiteollisuudelle, koneenrakentajille, voimalaitoksille, Ex-alueille sekä elintarviketeollisuudelle.

Valmistusohjelmassa on tärinänkestäviä mineraalieristeisiä PT100 lämpötila-antureita ja termoelementtiantureita. Laajan vakiotuotevalikoiman lisäksi valmistetaan räätälöityjä asiakaskohtaisia kokonaisratkaisuja.

Palvelun periaatteita ovat toimitusten nopeus ja korkea laatu sekä kustannustehokkuus ja riskittömyys asiakkaalle. Oma tuotanto Suomessa takaa lyhyet toimitusajat myös sovelluskohtaisille erikoisantureille, esimerkiksi räjähdysvaarallisen tilan ATEX- ja IECEx-hyväksytyt lämpötila-anturit kuuluvat valmistusohjelmaan. Kaikki vaativat tarkkuushitsaukset tehdään laserhitsauslaitteilla.

EPIC® SENSORS lämpötila-anturit ja PR electronics lämpötilalähettimet useilla erilaisilla rakenteilla muuntavat vastus-, termoelementtituloja vastaaviksi virta-, jännite- tai digitaalilähdöiksi.

EPIC® SENSORS lämpötila-anturituotteet ja palvelut

Annamme mielellämme lisätietoja eri lämpötila-antureista ja voimme yhdessä valita tarpeisiinne sopivat anturit. Pystymme auttamaan myös mahdollisissa ongelmatilanteissa. Ota yhteyttä ja läpikäydään tarpeenne.