Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

Induktiiviset ja kapasitiiviset anturit eli lähestymiskytkimet

Lähestymiskytkin on erittäin yleinen anturi teollisuudessa. Auserilta löydät induktiiviset anturit ja kapasitiiviset anturit eli lähestymiskytkimet.

Mikä on kapasitiivinen anturi?

Kapasitiivinen anturi eli kapasitiivinen lähestymiskytkin sopii hyvin esim. nesteiden havaitsemiseen. Kapasitiivisen anturin toiminta perustuu sen tunnistusalueella olevaan magneettikenttään.

Mikä on induktiivinen anturi?

Induktiivinen anturi eli induktiivinen lähestymiskytkin sopii esim. metallisten esineiden paikannukseen sillä ne reagoivat vain metalliin. Induktiiviset anturit ovat edullinen valinta useimmille sovelluksille, jotka vaativat tarkkaa ja koskettamatonta metalliesineiden havaitsemista koneissa tai automaatiolaitteissa. Induktiivisen anturin toiminta perustuu magneettikentän häiritsemiseen tunnistusalueella.

Kattava valikoima eri valmistajien antureita

Kaikki lähestymiskytkimet tunnistavat kohteet ilman kosketusta ja ne kestävät erittäin vaihtelevia lämpötiloja.

Valikoimassamme on paljon eri valmistajien kapasitiivisia ja induktiivisia antureita. Sinun ei tarvitsee tietää anturin tarkkaa tyyppiä vaan me autamme ja kysymme tarvittavat kysymykset! Ota vain yhteyttä!

Valikoimassa on seuraavien valmistajien antureita:

Pepperl+Fuchs tarjoaa innovatiivisia, laadukkaita lähestymiskytkimiä, jotka vastaavat maailmanlaajuisten automaatio- ja prosessinohjausmarkkinoiden tarpeita.

SICKin lähestymiskytkimet sopivat täydellisesti teollisiin sovelluksiin ja vaatimuksiin. Tämä ilmenee pitkällä käyttöiällä, erinomaisella kestävyydellä, hyvällä tarkkuudella ja luotettavuudella. Käytettävissä ovat kapasitiiviset ja magneettiset lähestymiskytkimet. SICK ratkaisee yksilölliset automaatiotehtävät älykkäästi ja luotettavasti.

ifm:n induktiiviset anturit
Induktiiviset anturit ovat nykypäivän teollisuudelle korvaamattomia. Ne ovat mekaanisiin kytkimiin verrattuna ominaisuuksiltaan ideaalisia: kosketukseton toiminta, kulumaton rakenne sekä suuri kytkentätaajuus ja -tarkkuus. Lisäksi ne ovat tunteettomia tärinälle, pölylle ja kosteudelle. Induktiiviset anturit tunnistavat kosketuksetta kaikki metallit.

EGE-Elektronikin lähestymiskytkimet toimivat -60 asteesta aina 250 asteen lämpöön asti.