Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

Hajautus I/O

Nykyaikainen automaatio sisältää tulo- ja lähtöpiirejä, jotka on viety prosessiaseman luota lähemmäs ohjauskohdetta. Tällä tavalla toteutettua ratkaisua kutsutaan hajautetuksi I/O:ksi.

SIMATIC ET 200:lla on saatavilla laaja valikoima hajautettuja I/O-järjestelmiä – ratkaisuihin ohjauskaappiin tai ilman ohjauskaappia suoraan koneeseen sekä sovelluksiin vaarallisilla alueilla. Modulaarinen rakenne mahdollistaa ET 200 -järjestelmien skaalauksen ja laajentamisen yksinkertaisesti ja pienissä vaiheissa. Jo integroidut lisämoduulit vähentävät kustannuksia ja tarjoavat samalla laajan valikoiman mahdollisia sovelluksia. Voit valita useista eri yhdistelmävaihtoehdoista: digitaaliset ja analogiset tulot/lähdöt, älykkäät moduulit CPU-toiminnallisilla, turvajärjestelmät, moottorinkäynnistimet, pneumaattiset laitteet, taajuusmuuttajat sekä erilaisia ​​teknologiamoduuleita (esim. laskentaan, paikannukseen).

Kommunikaatio PROFINETin ja PROFIBUSin kautta, yhtenäinen suunnittelu, läpinäkyvät diagnostiikkamahdollisuudet sekä optimaalinen liitäntä SIMATIC-ohjaimiin ja HMI-yksiköihin mahdollistavat täysin integroidun automaation.

Auserilta saat eri väylätekniikoilla toteutettuja ratkaisuja, niin kentälle kuin kaappiin asennettavaksi.