Virtaus - Auser
Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

Virtaus

SITRANS F M -valikoimasta löytyy oikea virtausmittari nesteiden, kaasun ja höyryn virtausmittaukseen kaikkiin sovelluksiin. Laajaan valikoimaan kuuluu magneettisia virtausmittareita sekä massavirtaus-, ultraääni- ja VORTEX-virtausmittareita.

Catalog Flow measurement 2024

ifm:n virtausvalvonta nesteille ja kaasuille

Sovellutuksissa, joissa mittauslaitteella varustettua virtausanturia ei voida hyödyntää, käytetään antureita yhdessä mittausyksiköiden kanssa. Näin on esimerkiksi silloin, kun laitetta käytetään räjähdysvaarallisilla alueilla, ahtaissa asennusolosuhteissa tai kun näytön on toimittava hajautetusti. Keraamisella kotelolla varustetut anturit sopivat käytettäväksi syövyttävien aineiden kanssa.
Valikoimassa on mittausyksiköitä, jotka voidaan asentaa kytkentäkaappiin tai laitteen käyttöpaikalle. Laitteesta riippuen voidaan valvoa virtausta, lämpötilaa ja/tai johdinkatkoksia.

Katso myös muut ifm tuotteet.

SICK tarjoaa virtausmittaustekniikkaan innovatiivisia antureita, joissa joustava mittausmenetelmä kestävien laiterakenteiden ja kustannustehokkaiden liitäntöjen kanssa yhdistetään ylempiin järjestelmiin. SICKin virtausanturit toimivat erilaisten aineiden kanssa vaikeissa prosessi- ja ympäristöolosuhteissa aina luotettavasti.