Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

Sick

SICKin valokennot ovat luotettava ratkaisu monenlaisiin vaativiinkin sovelluksiin. SICKin antureiden hyvä tunnistuskyky parantaa koneiden tuottavuutta ja tulosten laatua.

Meiltä löytyy SICKin valokennoja eri tyypeillä, kuten valokennopari, peiliheijastava ja kohteesta heijastava valokenno. SICKin valokennot ovat varustettu erittäin hyvällä toimintavarmuudella ja selviävät työstä häiriötekijöistä huolimatta.

SICK W10-kohdevalokenno on helppokäyttöinen, kestävä ja suorituskyvyltään hyvä, ja siksi se on ihanteellinen ratkaisu tarkkaan kohteen tunnistukseen vaativissa ympäristöissä. Anturin intuitiivisesti käytettävän kosketusnäytön kautta anturiparametrien asettaminen käy nopeasti.

SICK W26-valokenno on luotettavaa kohdetunnistusta varten varustettu teknologioilla kuten TwinEye ja OptoFilter. BluePilot käyttö- ja näyttökonseptin avulla se on mukavasti ja nopeasti asetettavissa. Valonlähteenä käytettävissä ovat hyvin näkyvä punainen PinPoint-LED ja infrapuna-LED

SICK W11-2-valokenno on tehty yksilöllisille sovelluksille ja avaa näin laajan käytettävyyden erilaisilla automaatiotekniikan alueilla. W11-2 tarjoaa erittäin hyvän suorituskyvyn kestävässä pienoiskotelossa,

SICK Valokennojen valintaopas

SICK Valokenno W10-sarja kosketusnäytöllä
SICK Valokenno W26-sarja
SICK Valokenno W11-2-sarja
SICK Peilit

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan oikean valokennon tai muun tuotteen valinnassa. Täyty tarjouskori tai ota suoraan yhteyttä ja neuvomme mielellämme!