Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

Lämpötila

EPIC® SENSORS lämpötila-antureiden valmistusohjelma

Lapp Automaatio on lämpötila-anturivalmistuksen uranuurtaja Suomessa yli 20 vuoden kokemuksella öljy- ja kaasuteollisuudelle, sellu ja paperiteollisuudelle, koneenrakentajille, voimalaitoksille, Ex-alueille sekä elintarviketeollisuudelle.

Valmistusohjelmassa on tärinänkestäviä mineraalieristeisiä PT100-  ja termoelementtiantureita. Laajan vakiotuotevalikoiman lisäksi valmistetaan räätälöityjä asiakaskohtaisia kokonaisratkaisuja. Palvelun periaatteita ovat toimitusten nopeus ja korkea laatu sekä kustannustehokkuus ja riskittömyys asiakkaalle. Oma tuotanto Suomessa takaa lyhyet toimitusajat myös sovelluskohtaisille erikoisantureille, esimerkiksi räjähdysvaarallisen tilan ATEX- ja IECEx-hyväksytyt anturit kuuluvat valmistusohjelmaan. Kaikki vaativat tarkkuushitsaukset tehdään laserhitsauslaitteilla.

EPIC® SENSORS lämpötila-anturit ja PR electronics lämpötilalähettimet useilla erilaisilla rakenteilla muuntavat vastus-, termoelementtituloja vastaaviksi virta-, jännite- tai digitaalilähdöiksi.

EPIC® SENSORS lämpötila-anturituotteet ja palvelut