Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

Lähestymiskytkimet

Lähestymiskytkin on erittäin yleinen anturi teollisuudessa. Auserilta löydät induktiivisia ja kapasitiivisia antureita eli lähestymiskytkimiä. Kapasitiivinen lähestymiskytkin sopii hyvin esim. nesteiden havaitsemiseen ja induktiivinen lähestymiskytkin sopii esim. metallisten esineiden paikannukseen. Lähestymiskytkimet tunnistavat kohteet ilman kosketusta ja ne kestävät erittäin vaihtelevia lämpötiloja.

Pepperl+Fuchs tarjoaa innovatiivisia, laadukkaita lähestymiskytkimiä, jotka vastaavat maailmanlaajuisten automaatio- ja prosessinohjausmarkkinoiden tarpeita.

SICKin lähestymiskytkimet sopivat täydellisesti teollisiin sovelluksiin ja vaatimuksiin. Tämä ilmenee pitkällä käyttöiällä, erinomaisella kestävyydellä, hyvällä tarkkuudella ja luotettavuudella. Käytettävissä ovat kapasitiiviset ja magneettiset lähestymiskytkimet. SICK ratkaisee yksilölliset automaatiotehtävät älykkäästi ja luotettavasti.

ifm:n induktiiviset anturit
Induktiiviset anturit ovat nykypäivän teollisuudelle korvaamattomia. Ne ovat mekaanisiin kytkimiin verrattuna ominaisuuksiltaan ideaalisia: kosketukseton toiminta, kulumaton rakenne sekä suuri kytkentätaajuus ja -tarkkuus. Lisäksi ne ovat tunteettomia tärinälle, pölylle ja kosteudelle. Induktiiviset anturit tunnistavat kosketuksetta kaikki metallit.

EGE-Elektronikin lähestymiskytkimet toimivat -60 asteesta aina 250 asteen lämpöön asti.