Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

ET200MP

SIMATIC ET 200MP hajautus I/O

SIMATIC ET 200MP on modulaarinen ja skaalautuva I/O-järjestelmä, jonka suojausluokka on IP20 yleiskäyttöön ja tarjoaa samat järjestelmäedut kuin SIMATIC S7-1500. SIMATIC ET 200MP mahdollistaa  erittäin lyhyet väyläjaksot ja erittäin nopeat vasteajat, jopa suurilla määrärakenteilla.

SIMATIC ET 200MP koostuu seuraavista komponenteista:
Liitäntämoduulit S7-1500 I/O-moduulien liittämiseen PROFINETiin; yhteen liitäntämoduuliin voidaan liittää jopa 30 moduulia.
Liitäntämoduuli S7-1500 I/O-moduulien liittämiseen PROFIBUSiin; yhteen liitäntämoduuliin voidaan liittää jopa 12 moduulia.

Järjestelmäkonfiguraatio SIMATIC S7-1500:n I/O-moduuleilla hajautettuna. Pieni osien vaihtelu ja yhtenäinen etuliitin kaikille 35 mm leveille moduuleille. Etuliittimen esisalpa-asento mahdollistaa kätevän esijohdotuksen.
Kanavakohtainen diagnostiikka mahdollistaa prosessivirheiden nopean ja selkeän tunnistamisen sekä vähentää laitoksen seisokkeja.

SIMATIC ET 200MP on hämmästyttävän pienikokoinen suuren kanavatiheyden ansiosta. Pieni koko tehostaa ohjauskaappitilan käyttöä. Yhtenäinen 40-nastainen etuliitin yksinkertaistaa tilaamista ja varaosavarastoa.
I/O-järjestelmä voidaan järjestää skaalautuvasti ja monipuolisesti käyttämällä itsekokoavaa taustalevyväylää.

Järjestelmää voidaan laajentaa jopa 30 I/O-moduulilla
Jokainen moduuli sisältää jopa 64 kanavaa. Kanavan tilan ja diagnostiikka-LEDin, terminaalin ja merkinnän 1:1 määritys mahdollistaa nopean paikantamisen ja virheiden eliminoinnin. Apua tarjoaa etupaneelien sisäpuolelle painettu kytkentäkaavio. ”Laajentuva kaapelisäilytystila” takaa yhtenäisen ulkonäön kytkentäkaapissa

Kysy lisää