Uusi USi-safety ultraäänianturijärjestelmä

Suojaustason 3 PL d kategorian mukaisesti

Mikä tekee USi-safety ultraäänianturijärjestelmästä erityisen?
Perinteiset ultraäänianturit lähettävät symmetrisiä säteittäisiä signaaleja. USi-Safety:ssä tämä tapahtuu elliptisen äänikentän muodossa. Hyötynä tästä on se, että kohteiden tunnistus on kolmiulotteista.

Pepperl+Fuchsin USi-safety ultraäänianturijärjestelmä on uusi tuote turvasovelluksiin – olipa kyseessä haastava ja pölyinen ympäristö tai ulkoalue. Ultraäänianturijärjestelmä tuo turvallisuutta sovelluksiin, joissa se ei ollut mahdollista ennen. Järjestelmä koostuu arviointiyksiköstä, anturiyksiköstä, lämpötila-anturista ja ohjelmistosta.

Ominaisuudet

  • Ainutlaatuinen ultraäänitekniikka täyttää turvallisuusstandardit
    luokan 3 PL d mukaisesti jopa vaativissa ympäristöissä
  • Luotettava käyttö kohdemateriaalista, pinnan rakenteesta tai väristä riippumatta
  • Elliptinen  kolmiulotteinen ultraäänikenttä erittäin laajalle tunnistusalueelle
  • Nopea parametrointi ja automaattinen dokumentointi
  • Referenssikohteen helppo opettaminen
  • Suojausluokka IP69K
  • Kompakti koko – voidaan käyttää myös ahtaissa asennustiloissa

Esimerkkejä sovelluksista:

Yleensä koneet ovat suojattu valoverhoilla. Vaativissa ympäristöissä, kuten puuteollisuudessa, näillä on haittapuoli: puupöly tai muut hiukkaset lentävät ympärillä ja voivat aiheuttaa vääriä hälytyksiä ja kone kytkeytyy turvatilaan. Valoristikko on puhdistettava ja kone käynnistettävä uudelleen manuaalisesti.

USi-safety ei ole herkkä puupölylle tai muille hiukkasille ultraäänitekniikan ansiosta. Toisin kuin optiset anturit, USi-safety ei vaadi puhtaanapitoa, eikä tuotantoprosessi keskeydy tarpeettomasti ja kone on kokoajan luotettavasti suojattu.