ACS480 - Auser
Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

ACS480

Taajuusmuuttaja

  • 0,75 – 22 kW, 380 – 480 V
  • Kaappiasennusta varten optimoitu rakenne, kotelointiluokka IP20 vakiona
  • Helppo valita, asentaa ja käyttää
  • Sisäänrakennetut vakio-ominaisuudet useiden perussovellusten käyttöön
  • Energiatehokkuusominaisuudet optimoivat energiankulutuksen
  • Yhdistäminen useimpiin yleisiin automaatiojärjestelmiin
  • Osa ABB:n täysin yhteensopivien taajuusmuuttajien tuoteperhettä
  • ACS355 sarjan korvaaja
Kysy lisää

Jotkin sovellukset edellyttävät taajuusmuuttajalta vain olennaisimpia ominaisuuksia: yksinkertaisuutta ja tehokkuutta pienessä koossa, mahdollisimman vaivattomasti. Yleiskäyttöinen ACS480-taajuusmuuttaja sisältää juuri nämä ominaisuudet: kaikki olennaiset toiminnot kuljettimien, kompressorien, puhaltimien ja pumppujen käyttöön ja moniin muihin perussovelluksiin. ACS480-taajuusmuuttaja korvaa ACS355-sarjan.

ACS480 on osa ABB:n täysin yhteensopivien taajuusmuuttajien tuoteperhettä ja tarjoaa laajan valikoiman sisäänrakennettuja vakio-ominaisuuksia kompaktissa paketissa. ACS580-taajuusmuuttajan ”pikkuveli” ACS480 tarjoaa käyttäjilleen korkeaa luotettavuutta ja helppoa käytettävyyttä monenlaisiin sovelluksiin eri teollisuudenaloilla, kuten elintarvike- ja virvoitusjuomateollisuus, logistiikka ja varastointi, sekä veden- ja jätevedenkäsittely.

Luotettavuutta ja pysyvää laatua

Kaappiasennukselle optimoitu ACS480 on suunniteltu asiakkaille, jotka arvostavat sovelluksissaan korkeaa laatua ja kestävyyttä. Sen lakatut kortit, toimivuus kuumissa olosuhteissa sekä valvonta- ja suojatoiminnot varmistavat sujuvan ja luotettavan toimivuuden. Lisäksi kaikki taajuusmuuttajat on testattu maksimilämpötilassa nimelliskuormalla.

Helpompi kuin koskaan

ACS480-taajuusmuuttajiin sisäänrakennetut olennaisimmat ominaisuudet vähentävät käyttöönottoon ja asennukseen kuluvaa aikaa. Kiinteä paneeli monilla kielivalinnoilla on ACS480:n vakiovaruste, ja halutessa voidaan ottaa käyttöön myös Bluetooth-paneeli langattomaan käyttöönottoon ja valvontaan. Pääasetukset ja makrot varmistavat nopean asennuksen ja paneelin apua-nappi tarjoaa neuvoja epäselvissä tilanteissa.

ACS480 katalogi ACS480 laiteopas ACS480 ohjelmointiopas