Suojaa verkkosi ajoissa ennen kesän ukkosia

Kesän ukkoset ovat kohta täällä. Järjestelmäsi ansaitsevat arvoisensa suojauksen. Phoenix Contactin ylijännitesuojat takaavat sinulle rauhan kesän ukkosten saapuessa. Ylijännitesuojat ovat olennainen osa sähköisten järjestelmien suojaamisessa jännitepiikeiltä. On erittäin tärkeää, että järjestelmät pysyvät toiminnassa ilman katkoksia. Järjestelmäkäytettävyyden pitää olla huippuluokkaa!

Sääilmiöiden, kyberuhkien ja laitevikojen aiheuttamat häiriöt voivat vaarantaa kriittisiä toimintoja aiheuttaen odottamattomia kustannuksia. Nämä voivat aiheuttaa ylikuormitustilanteita ja oikosulkuja, siten keskeyttää sähkönjakelun tai rikkoa laitteita ja johtaa tuotannon seisokkeihin. 

Phoenix Contactilla on laaja valikoima sähkö- ja automaatiojärjestelmien tehonsyötön luotettavuutta parantavia ratkaisuja, joilla pyritään varmistamaan keskeytymätön sähkönjakelu erilaisille laitteille. Häiriöitä vastaan voi suojautua ylijännite-, oikosulku- ja ylikuormitussuojilla. Ne leikkaavat vaarallisen korkeat sähkönsyötön jännitepiikit ja suojaavat koko järjestelmää liian suurilta virroilta.