Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

Comfort paneelit

SIMATIC HMI Comfort Paneeli

SIMATIC HMI Comfort -paneelit on suunniteltu tehokkaiden visualisointisovellusten toteuttamiseen konetasolla. Korkea suorituskyky, toiminnallisuus ja lukuisat integroidut liitännät tarjoavat suurimman mukavuuden huippuluokan sovelluksissa.

Valitse 6 kosketuspaneelista, joiden näyttökoot ovat 7–22 tuumaa, 5 näppäimistöä, joiden näyttökoko on 4–15 tuumaa, ja yhdestä näppäin/kosketuslaitteesta, jossa on 4 tuuman näyttö.

Niissä on uusinta tekniikkaa, erinomainen suorituskyky sekä integroitu toiminnallisuus, ja niitä on saatavana korkealaatuisina alumiinietuina kooltaan 7″ tai sitä suuremmista.

SIMATIC HMI Comfort -paneelit on integroitu saumattomasti TIA-portaaliin WinCC:n kautta. Tämä innovatiivinen suunnittelukehys edustaa avainasemassa Totally Integrated Automationin täyttä suorituskykyä.

Loistavat näytöt laajakuvamuodossa

  • Jopa 40 % suurempi visualisointialue kuin perinteisissä näytöissä: Monimutkaiset käyttönäytöt voidaan myös näyttää selkeästi ja jakaa osiin sovellusten ohjausta ja valvontaa varten.
  • Korkea resoluutio, 16 miljoonaa väriä ja laaja katselukulma jopa 170° mahdollistavat optimaalisen luettavuuden ja yksityiskohtaisen prosessinäytön
  • Minimaalinen energiantarve ja maksimoitu näytön käyttöikä: LED-taustavalon kirkkautta voidaan himmentää jopa 100 % mukautuakseen sovelluksen valaistusolosuhteisiin
  • 7” laitteesta ylöspäin: 2 PROFINET-liitäntää integroidulla verkkokytkimellä
  • 15 tuumasta ylöspäin: Kolmas PROFINET-lisäliitäntä
  • Helppo liittää ulkoiset laitteet (tulostimet, USB-muistit, hiiri, näppäimistö jne.) kahden integroidun USB-isäntäliitännän kautta
  • Automaattinen varmuuskopiointi SD-kortille
Kysy lisää